Compliance

Kostenefficiënte compliance

De term ‘compliance’ houdt in dat uw onderneming of organisatie opereert in overeenstemming met de geldende douane- en accijnsregelgeving. Dat lijkt evident, maar in de praktijk blijkt dit helaas niet altijd het geval. De reden? Voor vele ondernemers en hun medewerkers is het een hele uitdaging (geworden) om gelijke tred te houden met de snel wijzigende en complexe douaneregelgeving én om dit te combineren met de praktische opvolging ervan.

Onze kennis en expertise: uw concurrentievoordeel!

Trade compliance is een goed uitgangspunt, maar efficiënte en geoptimaliseerde complianceprocessen zijn nog beter. De experts van Customs Square gaan voor u een stapje verder: u krijgt waardevol advies voor een effectieve inrichting van uw supply chain die afgestemd is op de wettelijke spelregels en vertragingen tot een minimum beperkt. Uw voordeel: u neemt voorsprong op directe concurrenten, vermijdt onnodige kosten en eventuele dure boetes.

Wij geven u gericht advies over AEO, export control & dual-use, interne douane- en accijnsaudits, werkprocedures en risicoanalyses.

Wilt u weten hoe Customs Square u kan helpen om compliant te zijn én uw processen te optimaliseren? Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvend gesprek.

Andere diensten

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supply chain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.