Geschillen

Douane- of accijnsgeschil? Customs Square levert deskundig advies én bijstand

Kijkt u aan tegen een douane- of accijnsgeschil? Besef dat de wetgever de niet-naleving van douaneverplichtingen tegenwoordig streng bestraft. Ook het niet respecteren van accijnsverplichtingen leidt tot torenhoge boetes.

Voorkomen is beter dan dure boetes betalen. Schiet daarom meteen in actie en laat de specialisten van Customs Square voor u uitzoeken wat de beste oplossing is. Wij leveren bijstand bij geschillen, zowel bij discussies in de eerstelijnsverificatie tot ondersteuning in de rechtbank.

Eerstelijnsondersteuning bij douanegeschillen

Geschillen zijn tijdrovend en duur. Voorkom dat uw goederen geblokkeerd worden bij een controle. Werden uw goederen toch geblokkeerd of worden ze enkel vrijgegeven na uw akkoord? De experts van Customs Square grijpen onmiddellijk in en zorgen ervoor dat u toch een snelle en waterdichte oplossing bekomt.

Wordt u bijvoorbeeld geconfronteerd met een betwisting in verband met indelings- of oorsprongsproblemen met de douanewaarde, of andere onregelmatigheden bij in- of uitvoer? Dan bent u bij ons op het goede adres!

Reken op Customs Square voor:

  • Advies over uw douanerechten en -verplichtingen
  • Onderhandelingen met de douanediensten
  • Ondersteuning bij administratieve en juridische procedures rond douane-geschillen

Wilt u snel en concreet advies over een mogelijke oplossing voor uw douanegeschil? Neem vandaag nog contact met ons op.

Andere diensten

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supply chain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.