Compliance

Kosten-efficiënte compliance met de puntjes op de i!

Compliance betekent eenvoudig gesteld dat uw onderneming opereert in overeenstemming met de geldende douane wet- en regelgeving. Dat mag een evidentie lijken, maar in de praktijk blijkt dit helaas niet altijd het geval. De reden? Het is een echte uitdaging om de voortdurend veranderende regelgeving effectief op te volgen en bovendien ook de praktische kant van de opvolging ervan in de gaten te houden.

Onze kennis en expertise: uw concurrentievoordeel!

Trade compliance is een goed uitgangspunt, efficiënte en geoptimaliseerde compliance processen zijn beter. Customs Square gaat voor u een stapje verder en geeft u een concurrentievoordeel door waardevol advies voor een effectieve inrichting van uw supply chain die compliance garandeert en vertragingen minimaliseert.

Contacteer ons inzake: AEO

  • Export control & dual-use
  • Interne douane- en accijns audit
  • Werkprocedures
  • Risicoanalyse

CUSTOMS Square zorgt ervoor dat uw interne regels perfect zijn afgestemd op de complexe compliance-regelgeving en voorkomt zo overtredingen en vertragingen.

Meer weten over wat Customs Square voor u kan betekenen en hoe we u kunnen helpen om compliant te zijn én uw processen te optimaliseren? Neem vandaag nog contact op met onze compliance specialisten!

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supplychain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.