Teruggave dossiers – Spontane aangifte

Besparingen realiseren? Laat Customs Square uw teruggavedossiers beheren!

Customs Square onderzoekt uw douane- en accijnsprocessen en bepaalt op die manier hoe u mogelijke besparingen kunt doen. Wij bekijken uw opties voor het indienen van teruggavedossiers en het bekomen van terugbetalingen.

Een vlotte en snelle terugbetaling van uw teruggavedossier

Wilt u weten of u wettelijk aanspraak kunt maken op teruggave? Customs zorgt voor de volledige afhandeling van uw teruggavedossier, inclusief het inschatten van de nodige bewijsstukken. Wij stellen voor u een volledig dossier op en dienen het vervolgens in. Dankzij deze werkwijze verzekeren we u een snelle behandeling én terugbetaling, ook bij complexe verzoeken.

Een fout ontdekt in uw douaneproces? Customs Square doet de rechtzetting!

Hebt u sinds enkele maanden of jaren foutieve gegevens in uw invoer- of uitvoeraangiften aangegeven? Een snelle rechtzetting zorgt ervoor dat u geen torenhoge boetes riskeert.

Contacteer de douane- en accijnsspecialisten van Customs Square voor een vlotte afhandeling van uw teruggavedossiers en een snelle terugbetaling.

Andere diensten

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supply chain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.