Training

Haal onze expertise in huis met een Customs Square-training

Na het volgen van een intensieve Customs Square-training hebt u voldoende kennis in huis om problemen in douane- en accijnsdossiers te voorkomen. Samen met uw medewerkers leert u risico’s, procedures en opportuniteiten van diverse technische topics goed inschatten.

Versterk uw bedrijfsinterne expertise!

Customs Square biedt niet enkel individuele opleidingen aan, maar ook trainingen op maat van uw bedrijf en de sector waarin u actief bent. Dit biedt het grote voordeel dat u de verworven kennis meteen kunt inzetten in uw dagelijkse douane- en accijnsdossiers. Uw investering in training en vorming verdient u dus in een mum van tijd terug!

De voordelen van een douane- en accijnstraining:

  • U beheerst vlot de theoretische basisprincipes in douane en accijnzen, waardoor u praktijkvragen zelfstandig kunt beantwoorden
  • U krijgt meer inzicht in goederenstromen en de complexe informatie hierover
  • U bespaart kosten, want u vermijdt fouten en andere risico’s
  • U anticipeert op toekomstige douanevragen

Investeer nu in een boeiende en praktijkgerichte opleiding en versterk uw marktpositie. Contacteer vandaag Customs Square om de mogelijkheden en voordelen van vorming en training te bespreken.

Andere diensten

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supply chain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.