Geschillen

Douane of accijnsgeschil? Customs Square levert deskundig advies én bijstand

Kijkt u aan tegen een douane of accijns geschil? Het niet naleven van douaneverplichtingen wordt tegenwoordig streng bestraft. Het niet naleven van accijnsverplichtingen impliceert torenhoge boetes.

Neem meteen actie en laat de specialisten van Customs Square voor u uitzoeken wat de beste oplossing is. Wij leveren bijstand bij geschillen, zowel bij discussies in de eerstelijnsverificatie tot ondersteuning in de rechtbank.

Eerstelijns ondersteuning bij douane geschillen

Geschillen zijn tijdrovend en duur.  Voorkom dat uw goederen worden geblokkeerd bij een controle.  Werden uw goederen toch geblokkeerd of worden ze enkel vrijgegeven na uw akkoord?De experts van Customs Square grijpen onmiddellijk in en zorgen ervoor dat u middels correct advies toch een snelle oplossing bekomt. U kan onder andere op ons beroep doen als u een betwisting heeft in verband met indeling of oorsprongs- problemen met de douanewaarde, of andere onregelmatigheden vastgesteld bij de in- of uitvoer.

Customs Square is gespecialiseerd in:

  • Advies met betrekking tot uw douanerechten en -verplichtingen
  • Onderhandelen met de douanediensten
  • Ondersteuning bij administratieve en juridische procedures rond douane-geschillen

U krijgt van ons snel en concreet advies over een mogelijke oplossing van uw douane geschil. Neem contact op.

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supplychain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.