Aantrekkelijke abonnementsformule

Onbeperkt douane- en accijnsadvies door een Customs Square expert

Wist u dat Customs Square een abonnement aanbiedt waarmee u onbeperkt al uw Belgische douane- en accijnsvragen kunt stellen aan onze douane- en accijns experten? Onze abonnementsformule is speciaal ontwikkeld om u snel een helder antwoord te geven op elke mogelijke Belgische douane- en accijnsvraag.

Customs Square portal: permanent toegang tot het advies van een expert

Customs Square vindt service even belangrijk als correct advies. Daarom hebben we een abonnementsformule die u in staat stelt om onze experten op elk moment van de dag een Belgische douane- en accijnsvraag te stellen. U krijgt een helder antwoord in 3 eenvoudige stappen! Hoe werkt het?

  1. Log in op de online Customs Square portal
  2. Stel uw vraag in de online omgeving
  3. Krijg binnen de 2 à 3 werkdagen telefoon met een helder antwoord van onze specialisten

De douane- en accijnsadvies abonnementsformule is uw directe lijn naar praktisch advies en een snelle oplossing van uw probleem of vraag.

Wenst u een verdere opvolging zoals schriftelijk advies, het bijwonen van douane- en accijnsaudits of het aanvragen van akkoorden of rulings? Dat kan! U geniet dan zelfs van een voordelig, verlaagd uurtarief!

Vragen? Stel ze! Of neem meteen een abonnement voor het stellen van al uw Belgische douane- en accijnsvragen en ervaar wat échte service en gemoedsrust betekenen.

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supplychain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.