Teruggave dossiers – Spontane aangifte

Besparingen realiseren? Laat Customs Square uw teruggave dossiers beheren!

Customs Square onderzoekt uw douane- en accijnsprocessen met het oog op het realiseren van mogelijke besparingen. Wij bekijken uw opties voor het indienen van teruggave dossiers en het bekomen van terugbetalingen.

Een vlotte en snelle terugbetaling van uw teruggave dossier

Customs Square gaat na of u wettelijk gezien in aanmerking komt voor teruggave. Wij zorgen voor de volledige afhandeling van uw teruggave dossier, inclusief het inschatten van de nodige bewijsstukken. Het correct door ons opgestelde en ingediende teruggave dossier bevordert een snelle behandeling én terugbetaling, ook bij complexe verzoeken.

Een fout ontdekt in uw douaneproces? Customs Square doet de rechtzetting!

Hebt u sinds enkele maanden of jaren foutieve gegevens in uw in- of uitvoeraangiften aangegeven? Riskeer géén boetes en zet de situatie recht.

Contacteer onze douane- en accijnsspecialisten vandaag nog voor het afhandelen van uw teruggave dossiers en een vlotte terugbetaling.

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supplychain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.