Training

Haal onze expertise in huis met de Customs Square douane en accijnzen training

Heeft u voldoende kennis in huis om problemen in douane- en accijnzen dossiers te voorkomen? Weten uw medewerkers waar ze rekening mee moeten houden? Is men zich binnen uw onderneming voldoende bewust van de risico’s, procedures en mogelijkheden binnen de accijnswetgeving? Met de douane- en accijnstraining op maat van Customs Square antwoord u hierop volmondig ja!

Versterk uw in-house expertise met een douane en accijnzen training!

De douane- en accijnzen regelgeving is een complexe materie. Daarom doet u ook beroep op de expertise van Customs Square. Zorg ook binnen uw onderneming voor de nodige kennis rond deze materie. Customs Square biedt opleidingen op maat aan, zowel individueel als in groep. Elke opleiding is gericht op de specifieke competentie-domeinen die relevant zijn voor uw bedrijf.

  • De voordelen van een douane- en accijnzen training:
  • Betere theoretische basis voor efficiëntere praktische toepassing
  • Verhoogd inzicht in goederenstromen en de complexe informatie daarrond
  • Kostenbesparend, want u vermijdt fouten en andere risico’s
  • Anticipatie op de AEO-certificatie

Het uitbreiden van kennis rond de geldende douane- en accijns wetgeving en procedures is een waardevolle investering die uw marktpositie versterkt. Kennis is macht!

Neem vandaag nog contact op met Customs square om de mogelijkheden voor een douane- en accijnstraining op maat van uw bedrijf te bespreken.

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supplychain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.