Team

Gemotiveerde en gepassioneerde douane- en accijnsspecialisten

Customs Square bestaat uit een team van gemotiveerde en gepassioneerde douane- en accijnsspecialisten die steunen op een uitgebreide academische én praktische kennis.

Ons doel? Wij ontlasten uw firma en uw medewerkers zo veel mogelijk van complexe douane- en accijnsformaliteiten. Uiteraard beschermen wij u meteen ook tegen mogelijke risico’s.

Wij combineren theorie en praktijk om een optimaal kwalitatief én werkbaar resultaat te bekomen. Kortom, onze gecombineerde academische en praktische achtergrond is uw voordeel als het gaat over het optimaliseren van uw supplychain en het oplossen van al uw douane- en accijns vraagstukken.

Wij spreken uw taal. Dat betekent dat wij geen ellenlange theoretische gesprekken met u voeren in een jargon waar u hoofdpijn van krijgt. Wij doen gewoon waar we goed in zijn: het vertalen en toepassen van onze kennis en expertise op uw onderneming op een actiegerichte manier.

Zin om kennis te maken? Wij ook! Neem meteen contact op!

Hulp nodig?

Versnel en optimaliseer uw supplychain met gericht douane- en accijnsadvies op maat van uw activiteit. Neem vandaag nog contact op met Customs Square voor een verkennend gesprek.